Hvem jeg er: Jeg er en stylist med ben i nesen og god motesans

Bildet mitt
BERGEN, Hordaland, Norway

STYLIST

Stylist som følger med på siste trend fra hele verden. Mangen kopierer stilen min og det tar jeg som et kompliment. Får inspirasjon fra gaten eller i magasiner eller tv program. Jeg har min egen stil enn å følge moten slavisk.

Følgere

søndag 17. august 2014

MUSIKKVIDEO INNSPILLING

   Idag skal jeg på musikkvideo innspilling til MasterX på Garage 15.30. Så det er bare å stille opp som statister :) 
Har vært med som statist i hans video før. Og jeg har spilt inn andre musikkvideoer før. Er kjempegøyt og en lærer litt om skuespill. 
Er alltid gøyt å lære noe nytt.

    Men, jeg gikk en tur ut igår og er litt redusert idag, så det beste mot fyllesyke er å drikke appelsin juice eller spise sushi som inneholder fisk og ingefær. 
Ikke gått ut på en måned, så det var supergøyt. Fikk shaket Asen min og vi koste oss. 
Veninnen min tok bilder av noe rart på dassen og vi lo så ekstremt. Men, kanskje alle jenter burde tenke på det!! 
Når en er på et offentlig toalett så må en vaske doringen eller ha papir rundt. For tenk på alle tusen som sitter Asen sin på dassen. Min, mor lærte dette trikset og uansett hvor full jeg er så er det et must!! Hygiene er viktig!!



 
    Så på dagen igår bakte meg og min sønn sikkert verdens beste brownies. Og det var mest han som laget den, ved litt hjelp fra meg. 
Og vi spiste selvfølgelig opp alt :P. Hehe
Ikke helt bra for dietten min, men jeg blir egentlig aldri helt fornøyd med kroppen min uansett. Sånn er det fleste jenter. Jeg ser på gamle bilder og tenker at jeg var jo egentlig slank, men var fortsatt ikke fornøyd.....hmmmmm.
    Det beste er å bare akseptere kroppen sin sånn som den er eller trene seg til en bedre kropp. Vil ikke være tynn, men bare ha markerte muskler. Er gøyt å prøve klær for gøyt og det er massssse salg i butikkene, så bare Shop til You drop. Jeg har shoppestopp, så jeg bare prøver og gir litt tips til fasong og klær og hjelper de som er helt clueless. 
    Bloggen min er ikke en rosa blogg og jeg vil ikke kun poste proffe bilder. Poster bilder som de er og den virkelige sannheten.
Fordi alle har blogger som er en viss standard, men jeg vil ha en blogg sånn som blogger var før. Og jeg vil ikke ha sånn som alle andre!!

Håper alle får en super søndag.

Kissie 





3 kommentarer:

Anonym sa...

Gud så flink du er. Veldig mye inspirasjon fra deg.
Jeg er definitiv fan av bloggen din :)

Anonym sa...

Hei.
Jeg digger stilen din og følger bloggen din.
Du er kjempe søt og er et forbilde for mangen unge jenter.
Stå på og fortsett å skriv :)

Nisa sa...

Takk så søte dere er. :)