Hvem jeg er: Jeg er en stylist med ben i nesen og god motesans

Bildet mitt
BERGEN, Hordaland, Norway

STYLIST

Stylist som følger med på siste trend fra hele verden. Mangen kopierer stilen min og det tar jeg som et kompliment. Får inspirasjon fra gaten eller i magasiner eller tv program. Jeg har min egen stil enn å følge moten slavisk.

Følgere

torsdag 8. januar 2015

NORGE

    Norge er et lite land sier de, men med befolkning. Ikke i areal..... Men, nå i 2015 og iallefall i Bergen så tror jeg ikke det finnes en typisk norsk restaurant.
Jeg liker nordmenn! De er snille og vennlige. De er omtenksomme. Ikke mangen land enn Norge der de gir til veldedighet hver dag. 
Ikke mangen land du kan få stønad om du blir arbeidsledig. Eller finne en ny leilighet på null komma niks om du har mistet leiligheten din..... 
Det er koselig med "norsk kultur". En jobber oss i hel 5-6dager i uken.
En feirer jul, bursdag og påske. En kan gå på hytten og afterski. 
Jeg er iallefall glad for at jeg bor her og skal bare spare opp og flytte til utlandet når jeg pensjonerer meg for orker ikke høre mer klaging eller været :P



   




     Idag så fikk jeg masse kleshengere av en på Finn.no og det var minst 20-30stk. Og kleshengere har en alltids bruk for. Men, siden jeg har redusert kleskapet mitt noe betraktelig, så gir jeg da 10 hvite plasthengere til noen heldige lesere. Ta kontakt med meg på Facebook. 

Og jeg selger masse klær som jeg ikke bruker. Siden jeg føler at jeg er litt for " voksen" for de klærne. 
Jeg skal kle meg i litt mer voksen stil nå. Men, litt mindre sort. 





                       Her er en rosa Moods of Norway jakke i str.S. Selges til 450kr:


                                                        



                         Og her er en Puma (egentlig herrejakke) i str.S selges til kr 500kr:



                              

    


Så har jeg masse annet til salgs på siden min. Selger veldig lite brukte ting. 
Jeg har et shoppe problem, men nå har jeg skjerpet meg. Er nok fordi at jeg hadde så stygge klær som barn og måtte arve min søster sine.....




Og jeg vil snakke mer om slanking. Jeg er da en voksen dame, men ser veldig ung ut. Fordi jeg slanket meg tidlig så vokste jeg ikke så mye som jeg kanskje burde. 

Jeg driver nå et modellbyrå. Det er litt overfladisk siden modellene der må være slanke. Men, ikke alle er egnet til å være modell. Det er kroppsbyningen og livsstilen din som sier om du er egnet til å bli modell. En modell må spise sunt, og trene jevnlig. 
Jeg har aldri klaget på noen av modellene, men kommet med noen tips. Det finnes plus size modeller også.















For jeg liker faktisk å være stylist og organisere ting. Jeg liker å være i bakgrunnen. Nå skal jeg bli fotograf. Hihi. Gled dere. Nå skal jeg ta masse kule bilder og sminke modellene selv ;) 

Takk for idag. 

Kiss kiss

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ding ding

Amalie sa...

Selger du fortsatt den rosa regnjakka?:)